top of page

Stress en burn-out in cijfers

1 op de 7 werknemers heeft last van burn-outklachten wat neerkomt op 1.3 miljoen mensen met burn-outsymptomen

11 miljoen dagen per jaar zijn werknemers ziek thuis als gevolg van werkstress en werkdruk

37% van de werknemers geeft aan dat werkdruk of werkstress de reden is voor hun werkgerelateerde afwezigheid

42% van de werknemers vindt dat er maatregelen nodig zijn om werkstress tegen te gaan

4 op de 10 werknemers denken dat hun werkgever zich niet verantwoordelijk voelt voor hun mentale gezondheid

Factsheet-Werkstress-2022-final_page-0001.jpg.png

Graag breng ik mijn welzijnsprogramma's Mindful Week (MW) en Mindful Maand (MM) voor uw bedrijf onder de aandacht. Ik geloof dat het welzijn van werknemers cruciaal is voor het succes van een bedrijf. Daarom bied ik een scala aan activiteiten aan die gericht zijn op het verbeteren van het welzijn van medewerkers.

Mijn programma's MW en MM die ter plaatse worden uitgevoerd, bestaan uit mentale, fysieke en informatieve activiteiten. Je kunt kiezen en combineren aan welke activiteiten je wilt deelnemen. Elke activiteit duurt 1 uur. 

 

Activiteiten zijn:

• Houding en Beweging - Lezingen over P. en M. op de werkplek en in het algemene leven, gebaseerd op de meest recente onderzoeksstudies en kennis. Feiten scheiden van fictie. Een beter inzicht geven in de verbazingwekkende wereld van het menselijk lichaam en wat ermee bereikt kan worden.

• Voeding en dieet - Lezing over V. en D. gebaseerd op de meest recente onderzoeksstudies en kennis. Verschillen tussen hen. Feiten versus fictie. Educatie om mensen te helpen betere voedings- en dieetkeuzes te maken.

• Bedachtzaam bewegingen - Les waarbij de nadruk ligt op volledig mindful zijn van elke beweging, gecombineerd met ademhalingsoefeningen en visualisatie. De bewegingen zijn gemakkelijk te volgen, zacht en licht voor alle niveaus, van complete niet-sporters tot professionele atleten.

• Geluidsbad - Deze meeslepende ervaring houdt in dat je ligt of zit en wordt ondergedompeld in een symfonie van frequenties en vibraties. De geluidstrillingen geproduceerd door Gongs kunnen diep in ons lichaam doordringen, spanning loslaten, diepe ontspanning bevorderen en een meditatieve staat creëren.

• Mindfulness - Lezing met twee delen, theoretisch en praktisch. Het theoretische deel geeft een introductie en uitleg over wat het is en wat het niet is. Het praktische deel is een eenvoudig te volgen begeleide meditatie om meer aanwezig te worden in het nu, en zo een glimp op te vangen van hoe het in de praktijk is.

• Groepsleefstijlcoaching - Informatieve coaching in een groepsomgeving om helpende tips en trucs te bieden, gebaseerd op verschillende cognitieve en mentale strategieën. Het delen van de technieken en hulpmiddelen die kunnen helpen bij transformaties van iemands percepties en overtuigingen die hen tegenhouden in verdere ontwikkeling.

Al deze activiteiten zijn erop gericht om stress, werkdruk, blessures te verminderen en mensen te helpen betere keuzes te maken in hun leven, zoals voeding en beweging.

Ik ben ervan overtuigd dat mijn welzijnsprogramma's bijdragen aan een positieve en productieve werkomgeving voor uw medewerkers.

Ik geef je graag meer informatie over mijn programma's.

Als u geïnteresseerd bent, neem dan gerust contact met mij op.

Untitled (7).png
Untitled (11).png
Untitled (2).png

Activiteit + Competentie + Motivatie = Resultaat

bottom of page