top of page

"Je moet de verandering willen, en vervolgens het pad van verandering bewandelen."

Ivon

1,5 jaar geleden kwam ik bij Marek. Ik vertelde over mijn rugklachten. Ik werk o.a. met jonge lichamelijk gehandicapte kinderen. Het is veel tillen en laag aan de grond werken. Ik was al geregeld bij de fysiotherapie geweest. Het hielp altijd, maar helaas was dat ook altijd maar tijdelijk.

Marek is een  trainer, die de tijd voor je neemt , hij vraagt door, wat de evt. klacht is en het doel en daar werk je dan aan!

Marek heeft mij adviezen gegeven. Tiltechnieken, houdingen, oefeningen om mijn lijf sterker te maken waardoor ik mijn werk nu zonder pijntjes met veel plezier kan doen. Ik voel me fitter dan ooit!

Stany

Even beginnen bij het begin .

Toen Diana me vertelde over de sessies vond ik het best interessant. Het leek me vooral een leuke manier om een uurtje te relaxen .

Dus daarom ging ik met haar een keertje mee . Louter om te relaxen .

Toen had ik nooit kunnen denken dat dit voor mij een ommekeer was in een vervelende kwaal waar ik al jaren mee kamp .

Dus daarom even wat meer hierover .

Al ongeveer twintig jaar heb ik serieus last van tinnitus.

De ene moment erger dan de andere , maar het is al twintig jaar een probleem.

Na verschillende onderzoeken, tot zelfs in het Uz in Gent was de conclusie, onherstelbaar beschadigd. Kortom mee leren omgaan. Dit had ik dus ook aanvaard . Er waren best veel momenten dat deze kwaal mijn leven bepaalde . Humeur , vermoeidheid, slapeloosheid enz . Dus best heftig .

Het zal je dan ook niet verbazen dat ik van een ommekeer spreek .

Al gelijk vanaf de eerste sessie ervaarde ik een bepaalde trilling die in mijn gehoor .

Het was een zeer merkwaardige ervaring toen ik daar lag en deze trillingen kon waarnemen.

Maar nog groter was mijn verbazing toen ik buitenkwam.

Mijn tinnitus was weg . Er was rust in mijn hoofd.

Ook hoorde ik plots veel scherper . Het bleef enkele dagen weg maar kwam dan terug .

Wel in mindere mate .

Maar hoe meer ik de sessies deed hoe rustiger alles bleef .

Ik merk ook dat bepaalde tonen mij veel dieper raken dan andere .

Vooral tijdens de laatste sessies waar de gong mee wordt gebruikt is het resultaat verbluffend.

Ik ben nu reeds drie weken tinnitus vrij .

Voor mij een verademing.

Geschreven op 26 maart 2023

Tot nu toe is Stany nog tinnitus vrij

Diana

Sinds enkele maanden ontvang ik wekelijks op maandagavond een klankschalensessie van Marek.

Voor mij iedere keer een moment om naar uit te kijken. Een uur lang volledig mogen ontspannen, ontvangen, ervaren en voelen in een fijne en veilige setting, waar alles er mag zijn. Marek die heel intuïtief de juiste klanken ten gehore weet te brengen, is integer en begeleid ieder heel persoonlijk na iedere sessie.

Voor mij voelt het als een kado aan mezelf.

Sarrah 

Ik ben Marek tegengekomen via een vriendin van mij. Zij traint al een tijdje bij Marek en de resultaten die ik zag, waren behoorlijk indrukwekkend. We begonnen met personal training omdat ik mijn conditie wilde verbeteren. Na een paar sessies was ik erg geïntrigeerd door Marek's onconventionele denken over het leven, dus besloot ik zijn holistische coaching te proberen. Wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan! Nu ben ik niet alleen fysiek fitter, maar ook mentaal en emotioneel meer in balans.

Mila

Eerlijk, direct, oog voor details, consistent, ondersteunend, deskundig en grappig - zo zou ik Marek beschrijven. Als je niet bereid bent om je huiswerk te doen en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven, maar verwacht dat iemand anders je draagt, dan is Marek niet de juiste persoon voor jou. Hij zal je zwaktes blijven spiegelen en je blijven pushen tot het uiterste. "Ik kan het niet" werkt niet met Marek, en hij zal je laten zien dat je het eigenlijk wel kunt.

William

Trainen onder Marek's begeleiding was een van de beste keuzes die ik heb gemaakt in mijn fitnessreis. In het verleden heb ik enkele online programma's en adviezen van YouTube-influencers geprobeerd. Ik heb wel enige vooruitgang geboekt, maar eindigde altijd in plateaus of ik voelde gewoon dat er iets ontbrak. Na een gesprek met Marek heb ik besloten om te proberen en te trainen onder zijn begeleiding. Na de eerste dag was ik als - Oké, dit is iets compleet anders. Overal zag ik veel sneller resultaten dan met welk ander online programma of advies dan ook. Dankzij Marek heb ik een paar nieuwe methoden geleerd om te trainen en hoe ik plateaus kan vermijden.

Dylan

Zeker niet je gewone personal trainer of voor die kwestie een gewoon persoon. Zijn kennis op het gebied van fitness, voeding en het leven in het algemeen is zeer indrukwekkend. Mareks directheid kan overkomen als arrogantie of onbeleefdheid, maar dat is niet het geval. Hij heeft echt het beste met je voor en wil je helpen het beste uit jezelf te halen. Natuurlijk zul je er wel wat werk in moeten steken.

John

Toen ik naar Marek ging had ik pijn in mijn schouder en onderrug. Met mijn schouder merkte ik verbetering na 3 weken. De onderrug duurde iets langer, ongeveer 6 weken, maar dat kwam door mijn werk en doordat ik mijn huiswerk niet deed. Marek zag meteen dat ik mijn huiswerk niet echt deed. Hij gaf me een ultimatum - of ik begin met mijn huiswerk of hij stopt met mij. Marek is erg resultaatgericht en hij zal je dat laten weten. 2 maanden later, geen pijn meer in mijn schouder of onderrug.

Lieke

Als je echt zeker weet dat je je leven op welke manier dan ook wilt veranderen, dan kan Marek je zeker helpen. Zijn inzichten in problemen tonen oplossingen. Zijn manier van denken zal paden laten zien die voor jou nog niet zichtbaar waren. De Sound Bath van Marek zal je helpen ontspannen en dichter bij je innerlijke zelf te komen.

Jolanda

Vanaf het eerste moment met Marek voelde ik steun, begrip en empowerment. Fysiek voelde ik me veel fitter en de verschuivingen in mijn denkwijze waren verbazingwekkend. Marek was heel duidelijk over de enige en belangrijkste zaak - ik moet actie ondernemen om mijn leven te verbeteren, niemand anders zal het voor mij doen. Wat betreft daadwerkelijke veranderingen in mijn leven, duurde het ongeveer vier weken voordat ik resultaten begon te zien.

Patrick

Wat een ervaring om Marek als personal trainer te hebben. Bij de allereerste ontmoeting had ik allerlei gemengde gedachten over Marek. Zijn openingsstatement - je doet wat ik zeg of anders doei. Ik ben niet geïnteresseerd om je een sixpack te bezorgen om mee te pronken, maar om je leven te verbeteren. In het begin dacht ik dat het wat arrogant was, maar hoe meer Marek sprak, hoe meer ik me realiseerde dat hij een enorme hoeveelheid kennis bezit en dat zijn eerlijkheid en directheid gemakkelijk verkeerd begrepen kunnen worden als arrogantie.

''Blijf gefocust op dit pad, verleidingen van stagnatie zullen je proberen af ​​te leiden''

bottom of page