top of page

"Ik fungeer als een brug om jij te helpen de oplossingen te zien"

 Holistische levensstijlcoaching 

fysiek - mentaal - emotioneel - spiritueel

Heb je het gevoel dat je vastzit en dat de dagen gewoon voorbijgaan zonder dat het leven ergens naartoe gaat?

-

Ben je moe van constant overdenken en zorgen maken?

-

Herhaal je dezelfde patronen die je tegenhouden?

 

 

...Dan is het tijd voor een verandering...

 

HLC is een type coaching dat zich richt op het verbeteren van het algehele welzijn op alle niveaus - fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel - en hun gezondheid door rekening te houden met verschillende aspecten van iemands leven, waaronder voeding, lichaamsbeweging, stressbeheersing, slaap, relaties en persoonlijke doelen.

Ik werk samen met mijn klanten om op maat gemaakte plannen te ontwikkelen die rekening houden met al deze niveaus en gebieden, en ik bied ondersteuning en begeleiding terwijl klanten werken aan hun welzijn.

Mijn intentie is om klanten te helpen optimale gezondheid en welzijn te bereiken, niet alleen fysiek maar ook mentaal, emotioneel en spiritueel. Ik gebruik een scala aan technieken en tools om mijn klanten te ondersteunen, zoals raadgeving, cognitive behavioural therapy (CBT), acceptance and commitment therapy (ACT), mindfulness, sound healing, fitnessoefeningen, voedingsadvies en andere welzijnspraktijken.

Over het algemeen hoop ik individuen te helpen een gevoel van balans en harmonie in hun leven te bereiken, zodat ze een vervullend en gezond leven kunnen leiden.

My project-1 (8).png

''Het leven is als skydiven en je hebt twee opties om het te bekijken: of je ziet het als vallen en daardoor zie je het negatief; of je ziet het als vliegen en daardoor zie je het als vreugde''

bottom of page